tirsdag den 17. marts 2009

Lam!
Imorges var jeg nede og fodre får inden morgenmaden. Fra stalden lød en spæd lammestemme: Et nyt sæt tvillinger er kommet til i nat. Men det ene så noget slapt ud, så nu, efter børneaflevering i skole og børnehave, skal jeg have skiftet til staldtøj og ned og holde den lille til, så hun kan få noget energi i kroppen.

Morgenbordet er kun nødtørftigt ryddet, der skal hænges uldvasketøj fra i går op og jeg har dej til rugbrød og lyst brød, som skal i forme og efterhæve - og så er der også lige det med arbejdet: et stærkt forsinket oplæg til nyt elevhæfte, som skal have en sidste gennemgang, inden det sendes rundt til redaktionsgruppen, så vi kan komme videre i teksten.

Så dagens program ser ud til at være rigeligt udfyldt, og mon ikke der sniger sig et par ekstra gøremål ind undervejs? Heldigvis er det solskin, måske jeg skulle spise frokosten ude i drivhuset?

2 kommentarer:

  1. Lam, ja..det er sådan, man godt kan føle sig efter at have passet hele (HELE) biksen, mens ægtemand er på internat i et par dage.. Heldigvis foreslog han selv at lave aftensmaden. Lauge har holdt fridag oveni købet, det er hyggeligt, men der bliver ikke rigtig lavet andet. Så nu står det hele og venter, til jeg skal holde fri igen på torsdag. Der er godt nok også lige det der garderobeskab, som skal hentes i ikea. ...Skal du have noget i Ikea, Mette? Var der basis for en fælles tur? Ikea er en killer, men det hjælper som regel lidt hvis man er to!

    SvarSlet
  2. Jeg må desværre heller sige nej tak til udflugten - vi skal lige have bygget lidt mere på huset, inden der skal skaffes inventar....
    Og så der nok at gøre herhjemme - og alle pigerne skal indenfor de næste 10 dage til tandlæge/læge, så det bliver der, jeg trækker lidt byluft.

    Internat, det lyder ellers ikke så ringe, for den der er afsted altså! Måske vi kan arrangere et Sisyfos-internat med tiden?!!

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.