torsdag den 17. september 2009

Projektliste

Her venter nogle tunger opgaver:

-KUMMEFRYSEREN- næsten bordfyldt - ingen overskuelige kurve med sorterede poser. Der gemmer sig vist nok gode ting i bunden. Fryseren skal slukkes, alt skal ud, pakkes forsvarligt ind, så det ikke tør, isen skal skal af kanterne og så skal indholdet tilbage, og på en måde, så det er til at finde igen.

- BØRNETØJ- sommertøjet skal pakkes væk og sækkene med efterårstøj / vintertøj skal ind fra forrådsrummet, så de rette størrelser kan komme på de rette hylder. Jeg har allerede været ude og købe trøjer til Freja, fordi jeg ikke kunne finde frem til poserne med Leas aflagte tøj.

- OPRYDNING i forrådsrummet, hvor såvel kummefryser, som børnetøj befinder sig...og ingen af de ovennævnte opgaver kan lade sig gøre før det er gjort.

-VASKETØJSKURVEN - en stor flettet kurv, som engang var en babyseng. 3/4 er efterhånden fyldt af mystiske sager og sjældent brugte ting, som der skal gøres et eller andet ved. Toilettasker, tøjdyr, tevarmere, tjæreindsmurte arbejdsbukser. Det værste er, at det, som gemmer sig på bunden udsender en jordslået lugt, fordi det er blevet vådt, når vaskens afløb har været stoppet  og udpumpningsvandet fra vaskemaskinen er løbet ud på gulvet.

-LEGETØJSKASSERNE - optager kostbare hyldemetre i stuen, fyldt med ting, som aldrig bruges, fordi de ligger for meget hulter-til-bulter. Og børnene er vokset fra det. Alt skal ud i en stor bunke og sorteres med hård hånd.


-SENGETØJSSKABET - nyvasket sengetøj hober sig op på en reol ved siden af, fordi der ikke er plads i skabet. Der er ikke plads i skabet, fordi der ligger uanvendelige gamle gardiner, duge mm, som tilmed ikke er lagt ordenligt sammen og dermed fylder alt for meget.


Alle disse projekter tager hver især omkring en halv dag.  Nu får vi så se, hvornår jeg kan berette om gennemførte projekter.

Tænk, hvad man ellers kan bruge den tid til....