onsdag den 20. maj 2009

Dyb indånding

Så er det vist på høje tid at komme på banen igen...dagene forsvinder som støv for en støvsuger og bunkerne er igen vokset og vokset og vokset.

Men nu er der en god anledning til at gøre en indsats: vi venter familiebesøg på lørdag - dvs. om 3 døgn plus et par minutter. Vi glæder os, Lea har fødselsdag og der kommer folk, som vi længe ikke har set. Selvom det er venlige og overbærende mennesker, der tilmed vil overnatte i telt, er der jo en vis idé i at få lidt mere plads og hygge indendøre.

Så hvis ikke nu, så hvornår?? Jeg tænker på bunkenedkæmpning!


Opgaverne er mange - her et udvalg:
-bøger og aviser, dvd'er og vhs'er på alle vandrette flader.
-vintertøjet, der skal pakkes væk.
-vasketøj i stuen skal væk (det er altså ikke det samme som sidst jeg skrev...)
- døtrenes for-småt-tøj skal pakkes væk
-legetøj mm på stuegulvet i kasser (eller i sækken til genbrug?)
-alt tøjet i badeværelset, som ikke er snavset nok til en tur i vaskekurven skal lægges pænt i bunker
-der skal skaffes arbejdsplads på køkkenbordene
-en ubeskrivelig bunke dimser i vindueskarme og på hylden over håndvasken skal væk: lommeindhold, resultaterne af timerne i billedkunst, frøposer og alle de fine sten Marie kan få samlet sammen på meget kort tid.

Jeg når nok ikke frem til en af de mere spektakulære opgaver: fremdragning af genstande der har gemt sig under en skænk i badeværelset. Det bliver ellers spændende, vi håber meget, at det er her, vi finder de tre hårbørster som har været meldt savnet i snart lang tid. "Hvorfor kikker I så ikke bare efter" tænker I måske? Fordi tingene er fuldstændigt groet til i nullermænd, og operationen derfor kræver lidt efterarbejde med støvsuger mm.
Jeg glæder mig til at kunne bringe en serie "Efter"-billeder her i løbet af de næste dage!

HELDIGVIS har vi haven lige uden for døren: her kan man tage en tur og få frisk og god luft ned i de støvplagede lunger.